Eşti aici

Datorita situatiei actuale din tara noastra, site-ul nostru isi suspenda activitatea pe o perioada nedeterminata. Va multumim pentru intelegere!

Cazare Sibiu

Pensiunea Casa Manu

Cazare Sibiu

Cu 8 camere pentru turistii care cauta o oferta de cazare Sibiu la preturi decente, pensiunea Casa Manu este pregatita oricand de primirea oaspetilor in cele mai bune conditii. Locatia unitatii este foarte apropiata fata de majoritatea obiectivelor turistice din acest oras precum si a punctelor de divertisment. Puteti vizita centru vechi si podul Minciunilor care se afla la mai putin de 3 km distanta fata de proprietate.

Pensiunea Style Residence

Cazare Sibiu

Unitatea ofera in sistem self-catering pentru cazare Sibiu mai multe garsoniere cu chicineta si aparate de aer conditionat dar si camere duble cu paturi matrimoniale intr-un design modern si cu culori cromatice asortate. Pensiunea Style Residence este amplasata foarte aproape de centru orasului, la un km de Piata Mare, la 10 minute de podul Minciunilor si 4 km de aeroportul internetional din Sibiu. Propietatea dispune de mai multe facilitati si optiuni pentru confortul sporit al oaspetilor care ii trec pragul.

Pensiunea Buon Gusto

Cazare Sibiu

Proprietatea este situata la cateva minute de mers lejer pe jos fata de centrul orasului Sibiu si are una dintre cele mai atractive oferte de cazare pentru turistii care vor sa descopere istoria acestor locuri. Oferta de cazare Sibiu este una dintre cele mai variate iar la pensiunea Buon Gusto oaspetii au de unde sa aleaga in functie de numarul de persoane sau de alte criterii de selectie. Amplasata foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice, unitatea ofera si transef de la/si la aeroport, serviciu cu cost suplimentar.

Pensiunea Casa Domar-Alina

Cazare Sibiu

Cu o locatia intr-o zona linistita, departe de traficul specific al oraselor, pensiunea Casa Domar-Alina pune la dispozitia oaspetilor sai o oferta de cazare Sibiu de nerefuzat. Cu un restaurant pentru servirea micul-dejun dar si meselor festive, servicii de spalatorie si calcatorie, consultanta turistica si ghid de specialitate si serviciu de inchiriere automobil pentru vizitarea obiectivelor turistice din apropiere, pensiunea poate face fata cu succes si celor mai exigenti turisti. In apropierea locatiei noastre se afla o zona de agrement foarte cunoscuta, Dumbrava Sibiului dar si parcul Sub Arini si alte obiective turistice importante.

Pensiunea Flowers House

Cazare Sibiu

Situata la 12 minute de mers de Piata Mare, Flowers House Sibiu dispune de 5 apartamente pentru turistii care doresc servicii de cazare in cele mai bune conditii. Avand centru orasului foarte aproape de locatia noastra si fiind localizata intr-o zona linistita pe o alee privata, cu facilitati si optiuni de top in toate apartamentele destinate oaspetilor nostri, unitatea este pregatita oricand pentru a face fata si celor mai exigenti turisti. Parcarea auto este gratuita pentru fiecare apartament in parte si este spravegheata video.

Subscribe to Cazare Sibiu