Pensiunea Casa Alba

Cazare Slanic Moldova

O oaza de liniste si relaxare in impresionanta pensiune Casa Alba de 3 stele pentru turistii care doresc cazare Slanic Moldova alaturi de familie sau de prieteni. Situata la doar 30 de minute de mers pe jos fata de centru localitatii balneoclimaterice, pensiunea este vecina doar cu padurea si izvoarele de apa minirale bine-cunoscute din muntii Nemira. Aceste izvoare au sunt terapeutice cu multe utilizari in remediile contra bolilor tractului digestiv si nu numai.

Camere puse la dispozitia turistilor sunt spatioase, curate si bine mobilate pentru un confort sporit al acestora. De asemenea, camerele mai sunt dotate si cu tv cu ecran plat, dulapuri si internet prin wifi si nu in ultimul rand bai private cu dus. Articolele de dus sunt gratuite precum si apa calda sau rece disponibila non-stop.

Unele camere au balcoane cu vedere la munte si bai cu cada sau dus.

Curtea interioara a pensiunii este generoasa si are o terasa incapatoare plus un gratar de tip barbeque. Parcarea auto este in interiorul curtii si este supravegheata.

Savuraţi preparate româneşti şi internaţionale în sala de mese de la Pensiunea Casa Albă. Interiorul rustic, cu elemente din lemn şi piatră creează o atmosferă familiară şi intimă.

Pensiunea mai dispune de un depozit de skiuri pentru iubitorii sporturilor de iarna, care sunt la mare cautare in aceasta zona turistica din Slanic Moldova.

Animalele de companie sunt acceptate la cerere si se pot percepe taxe.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.