Pensiunea Casa Alba

Pensiunea Casa Alba

Suntem situati la mai putin de 30 minute de mers linitit pe jos pana in centrul statiunii Slanic Moldova.  Pensiunea Casa Alba va ofera confort si multa relaxare intr-o zona retrasa fara prea mult trafic in mijlocul naturii.

Daca va doriti un concediu sau un sejur reusit intre peisaje deosebite, va punem la dispozitie tot confortul necesar pentru dvs si familia dvs.

Zona noastra este cu o clima subalpina, cu veri foarte placute si ierni blande, de la temperaturi medii de 18 gr C vara iar in mijocul iernii cu -4 gr C.

Punem la dispozitia turistilor care ne trec pragul, 6 camere duble, 4 camere triple si un apartament. Fiecare are baie proprie cu dus, incalzire centrala si apa calda. Camerele sunt sptioase si curate, dotate cu mobilier si tv color cu programe prin cablu si balcon.

In fiecare camera pot sta numai numarul de persoane prevazut si eventual un copil mic pana la 7 ani.In spatiile publice exista conexiune la internet WI-FI .

Fumatul este permis numai in anumite spatii interioare.
Parcarea pentru masinile turistilor este asigurata in curtea pensiunii, unde si copii se pot juca in siguranta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.