Pensiunea Izvoare

Cazare slanic moldova

Unitatea este pozitionata chiar in centru statiunii Slanic Moldova si ofera 40 de locuri pentru cazare turistilor ce cauta linistea si relaxarea in aceasta zona turistica minunata. Pensiunea Izvoare este foarte aproape de toate obiectivele turistice ale statiunii si pune la dispozitia oaspetilor sai, un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, pe malul raului Slanic. Aici se pot organiza mai multe tipuri de evenimente personale sau protocolare dupa caz.

Cele 22 de camere ale pensiunii Izvor sunt spatioase, cu paturi duble confortabile si bai private pentru fiecare camera. Incalzirea este centralizata iar apa rece si calda este disponibila non-stop.

Parcarea auto este localizata in fata pensiunii si este supravegheata.

Turistii care doresc ca se delectezi, au la dispozitie in apropierea pensiunii un teren de tenis, parcul statiunii cu mai multe magazine de artizanat traditional si la 20 metri se afla izvoarele de apa minerala sulfuroase si hipotermince, ce au remedii in tratarea bolilor digestive si afectiunilor respiratorii.

La cererea oaspetilor nostri, se pot organiza drumetii la 300 de scari, cascada si pastravaria din aceasta zona. La doar 18 km de unitatea noastra se afla Salina de la Targu Ocna, vestita pentru tratarea bolilor aparatului respirator, manastirea Stefan cel Mare si manastirea Magura Ocnei.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.