Pensiunea Montana

Cazare Slanic Moldova

Aflata la doar 3 km distanta de statiunea balneara Slanic Moldova, pensiunea Montana este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face atunci cand doriti sa vizitati acesta minunata zona turistica.Statiunea este renuminta pentru izvoarele sale cu ape minerale dar si cu alte obiective turistice in apropiere foarte cautate de turisti de toate varstele.Oferim turistilor servicii de cazare cu cele 13 camere cu paturi confortabile duble si 5 apartamente cu 2 si 3 camere, aranjate cu mult bun-gust, dotate cu televizoare si bai proprii cu dus si articole de dus gratuite.

Pensiunea are la dispozitia turistilor si un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, unde va propunem mai multe meniuri din bucataria traditionala locala, romaneasca dar si internationala, satisfacand cele mai exigente gusturi. Trebuie sa stiti ca majoritatea produselor din carne si lapte provin din ferma noastra proprie.

Unitatea mai dispune de sali de conferinta si protocol cu capacitate de 150 de locuri. Facilitati sali de conferinte: ecran de proiectie, flipchart, la cerere sistem de traduce simultana in 6 limbi si sistem de sonorizare, mese si scaune office.

Pe timpul verii, turistii se pot relaxa in aer liber, pe terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei, in mijlocul naturii (program 07ºº-23ºº).

Pensiunea mai dispune de o piscina acoperita si incalzita cu programul de 10:00 – 23:00.

Sauna umeda cu capacitate de 10 persoane va asteapta sa va caliti organismul.

In curtea interioara a pensiunii sunt amenajate 30 locuri de parcare auto.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.