Vila Rica

Cazare Slanic Moldova

Situata in apropierea centrului statiunii, Vila Rica aduce cu un fort medieval rontujit din povestile cu printi si printese. Unitatea vine cu oferta sa de cazare Slanic Moldova ce contine 5 apartamente si 3 camere duble cu pat matrimonial amenajate intr-un stil atent ingrijit si cu mult bun-gust. Camerele dispune de mobilier din lemn masiv, frumos lucrat si imbinat fie ca este vorba de paturile matrimoniale sau de dulapurile pentru haine.

Apartementele dispun de bai proprii cu dus si articole de dus gratuite, de unica folosinta. Internetul este distribuit prin wifi si este accesibil din toate camerele vilei. De asemenea, camerele dispun de balcon cu vedere la statiune sau la lac. Fiecare camera dispune de birou, zona de sedere, frigider si aparat de aer conditionat.

Turistii mai au acces la sala de fitness, living cu birou, sala de protocol, jacuzzi si sala de mese frumos amenajata.

Restaurantul unitatii este pregatit cu meniuri traditionale romanesti dar si din bucataria internationala, precum cea englezeasca si argentiniana.

Receptia de laVila Rica are program non-stop, iar oaspetii nostri pot beneficia de depozitul de bagaje si de skiuri. Se accepta animalele de companie ale turistilor cazati la noi.

Frumusetea cladirii, cu salba de trepte de la intrare si terasele in cascada, incadrate de balustrade ornamentale creeaza o priveliste de basm.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.