Vila Teleconstructia

Vila Teleconstructia

Vila Teleconstructia va pune la dispozite servicii de cazare pentru turistii care vor sa isi petreaca un sejur sau chiar o vacanta de vis in aceasta statiune balneara.Pentru cazare  va oferim un confort sporit in camere curate si spatioase, incalzite corespunzator pe timpul iernii, piscina interioara, teren de tenis si restauranta propriu.Doamnele care vor un spa la cel mai inalt nivel, oferim o zona de fitness cu sauna proprie pentru ca vacanta dvs sa fie perfecta.

Pentru cazare Slanic Moldova va punem de dispozitie camere pentru familisti si nu numai cu baie proprie iar unele camere includ si o zona de sedere spatioata si paturi duble de marimea king size foarte confortabile.

Oaspetii nostrii se pot relaxa la piscina noastra interioara si incalzita si la sauna pe care o gasesc in vecinatatea piscinei. Mai mult,  va punem la dispozitie si un teren de tenis interior dar si o sala de fitness bine echipata.

La restaurantul nostru propriu veti gasi un meniu bogat din care puteti alege ceea ce va doriti din mancaruri traditionale romanesti sau internationale.

Parcarea si WIFI-ul sunt gratuite pentru turistii care sunt cazati la noi in vila.

Vorbim limba romana si engleza!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.