Casa Oana

Cazare Sulina

Pentru cazare in Sulina puteti incerca Casa Oana situata pe o insula din Delta Dunarii in mijlocul naturii. Oaspetii nostri au la dispozitie mai multe facilitati pentru ca vacanta lor sa fie perfecta. Casa pune la dispozitie pe langa servicii hoteliere la Sulina si excursii contracost de o zi in Sf Gheorge Delta. Unitatea este formata din opt spatii de cazare pentru 16 adulti si opt copii. Camerele au in dotare tv prin satelit, balcon si wifi gratuit. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer conditionat si incalzire centrala. Exista doua bai pe hol dotate cu dus si articole de dus gratuite.

Bucataria este pusa la dispozitia turistilor, utilata si mobilata corespunzator pentru pregatirea meselor. La cererea turistilor, propietarii casei pot pregati mese pentru oaspeti. Alternativa celor care doresc un cadru mai formal, pot gasi la 250 m un restaurant cu specific pescaresc.

Acceptam oaspetii cu animale de companie. Casa Oana dispune de fax, terasa si gratar in curtea interioara a pensiunii. Locul de joaca special amenajat pentru copii ii asteapta pe cei mici.

Casa Oana este accesibila numai pe apa, barcile din trasportul public din portul Tulcea. La nici 300 m de proprietate se afla statia de barci.

Vorbim romana, engleza si rusa.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.