Rezervari cazare

Rezervarile pentru cazare Sulina la pensiunea Perla se fac cu un avans de 30% din suma totala.

Rezervă cazare online

Vă recomandăm să efectuați și o rezervare online o dată cu cea telefonică. Durează mai putin de un minut. Rezervarea dvs online ajunge direct la proprietarul unitatii.

În acest mod evitati neințelegerile ce pot aparea in sejurul dvs.

Doar pe baza rezervărilor online puteți lăsa un review pensiunilor unde v-ați cazat.

Site-ul nostru nu intermediază în niciun fel prețurile de cazare ale pensiunilor sau hotelurilor.

 

 

 

 

 

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.