Pensiunea Casa Blanca

Pensiunea Casa Blanca | Cazare in Sulina

Va oferim cazare in Sulina la cele mai convenabil raport calitate/pret pentru turistii care vor sa ne treaca pragul. Aici veti gasi camere curate, oameni prietenosi si mai ales multa relaxare si odihna fara prea multa agitatie in sezonul estival. 

  Pensiunea Casa Blanca este situata in apropierea centrului orasului si ofera servicii hoteliere in Sulina la preturi fara concurenta.

   Calitatea serviciilor noastre in Sulina este recunoscuta printre cei care n-au trecut pragul nu doar o data.
 Punem la dispozitia turistilor camere curate, cu mobilier aproape nou, cu aer conditionat, TV cu ecran plat, baie cu dus pentru fiecare camera si wifi gratuit pentru cei care s-au cazat la noi.
    Curtea pensiunii este special amenajata pentru primirea turistilor nostri si noi speram sa va placa cat mai mult.
    Turistii pot luat parte la mici excursii in natura, la observarea pasarilor, plibarilor cu barca si pescuitul. Mesele si micul-dejun sunt servite la cerere.
   Trasportul la-de la Tulcea/Sulina sunt oferite la cerere contracost.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.