Pensiunea Perla

Cazare Sulina

Localizata in centru orasului, pensiunea Perla va ofera cazare in Sulina intr-o locatie construita special pentru cazarea turistilor.Impreuna cu restaurantul si terasa pensiunii, putem oferi oaspetilor nostri confortul necesar unui sejur sau unei vacante in Delta Dunarii. Camerele din pensiunea Perla sunt in numar de 12 pentru 28 de persoane adulte, fiecare camera avand baia proprie la dispozitie, internet wifi, tv cu canale prin cablu, minimbar si nu in ultimul rand micul dejun servit la pat, pentru un rasfat maxim. Toate camerele sunt spatioase si izolate fonic, dotate cu paturi mari si lenjerie de caliate.

De asemenea, pensiunea dispune si de servicii de spalatorie si calcatorie pentru turistii care folosesc aceste servicii.

Se organizeaza excurisii cu barca pe trasee turistice personalizate, picnicuri in natura cu mancaruri traditionale locale, expeditii ornitologice pentru observarea pasarilor rare, plimbari cu vaporul pe mare si obtinerea permisului de acces in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Vorbim romana si engleza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.