Vila Caviar

Cazare Sulina

Aceasta unitate turistica este marca stilului elegant pe care ne place sa ii rasfatam pe oaspetii nostri in concediul lor din Delta Dunarii. Cu o eleganta aparte, vila Caviar ofera turistilor cazare la Sulina exemplara pe care nu o vor uita prea curand. Vila Caviar din Sulina indeplineste cele mai exigente standarde din partea turistilor iar personalul vilei este foarte atent la detaliile cu care veti intra in contact. Situata in proximitatea Bisericii Catolice, intr-o zona plina de liniste este ideala pentru oamenii de afaceri sau turistii care doresc servicii de calitate si conditii de lux la confluenta Dunarii cu Marea Neagra.

Camerele vilei Caviar inspira multa intimitate, lux si eleganta prin spatiu generos si mobilierul ales special pentru astfel de ocazii. Paturile comode, cu lenjerie fina de bumbac, aerul conditionat, televizoarele lcd cu canale prin cablu, incalzirea centralizata, mini-barul, wifi ul si nu in ultimul rand baia privata cu cabine de dus sau cada, fac ca sederea dvs sa fie cat mai perfecta. Unele camere au si balcon.

Alaturi de obiectivele turistice minunate ale Deltei Dunarii si al camerelor elegante si pline de lux, speram sa va simtit perfect in aceasta zona turistica importanta.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.