Pensiunea Yasmine

Cazare Timisoara Banat

Situata foarte aproape de malul Begai, pensiunea Yasmine ofera turistilor servicii hoteliere de calitate pentru un sejur sau in scopuri de afaceri.Pensiunea se afla la doar 10 minute de mers cu masina de centru Timisoarei, aproape de obiective turistice ca Gradina Zoo sau Muzeul Satului.Pensiunea Yasmine dispune de camere curate si spatioase, decorate confortabil, cu dotari corespunzatoare, mobilier nou si paturi mari pentru turistii care vor ceva mai mult.

Fiecare camera are baie proprie, aer conditionat, tv cu ecran plat si articole de dus/baie gratuite. Camerele sunt pentru persoanele nefumatoare.

Wifi ul este gratuit si de asemenea si parcarea auto. Receptia pensiunii este deschisa non-stop.

Parcarea auto este gratuita turistilor cazati la pensiunea noastra.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.