Pensiunea Ellemar

Cazare Vatra Dornei Bucovina

Situata in apropierea centrului statiunii Vatra Dornei, ofera servicii hoteliere turistilor care doresc o cazare deosebita in aceasta zona turistica bine-cunoscuta. Pensiunea este un etalon pentru serviciile turistice oferind facilitati si mult stil pentru turistii care vor altceva atunci cand ajung pe aceste meleaguri. Proprietatea este situata la doar 400 m de o partie cunoscuta de schi si la doar 10 minute de mers pe jos de gara din localitate.

Camerele din aceasta pensiune sunt aranjate cu stil pentru turistii pretentiosi, cu tv prin cablu, podea cu mocheta si baie proprie pentru fiecare camera in parte. Baile sunt dotate cu dus sau cada dupa caz si cu articole gratuite pentru uz personal.

Unele dintre camere au balcon din care turistii sa poata admira peisajele din apropierea pensiunii.

Oaspeţii pensiunii au la dispozitie o bucatarie comuna, complet utilata si mobilata. Alte varianta pentru servirea meselor principale ale zilei, sunt restaurantul din apropiere sau un magazin alimentar.

Pentru turistii care sunt familisti, va rugam sa solicitati camerele speciale de familie in rezervarile pentru cazare Vatra Dornei.

Parcarea auto este gratuita pentru turistii pensiunii. La fel si wifi ul.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.