Obiective turistice

 Cele mai cunoscute atracții turistice din Vatra Dornei

Turistii care viziteaza aceasta zona turistica pot gasi mai multe activitati placute atat in aer liber cat si in zona istorica foarte prezenta pe aceste meleaguri.

Unele dintre cele mai importante obiective turistice sunt:

Muzeele Etnografic si Vanatorii si al Stiintelor Naturale

Centrul de Echitatie de la baza Partiei Parc

Parcul din centru statiunii

Manastirile din Bucovina

Catedrala Sf Treime

Turbaria de la Poiana Stampei

Traseele montane din zona Dornelor

si Cheiul Zugrnilor.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.