Pensiunea Grohinschi

Cazare Vatra Dornei Bucovina

Proprietatea ofera servicii hoteliere cu o locatie ultracentrala in Vatra Dornei la numai 350 m de partia de schi Veverita, iar la un km de alte doua partii de schi. Va invitam sa rezervati din timp locurile dorite de dvs si sejurul planificat in pensiunea noastra. Camerele oaspetilor sunt dotate cu mobilier adaptat perfect nevoilor turistilor, cu wifi gratuit, tv prin cablu si baie proprie cu dus cu articole de baie gratuite. Unele dintre spatii sunt dotate si cu balcoane.

Turistii care vor sa-si pregateasca singuri mesele principale ale unei zile, pensiunea noastra va pune la dispozitie o bucatarie complet utiliata si mobilata. Aprovizionarea cu alimente se poate face la cel mai apropiat magazin alimentar situat fata de pensiunea noastra la 200 m.

Turistii au la dispozite parcare auto chiar in fata pensiunii. Distanta pana la telecabina este de 1,4 km si de mai putin de o jumatate de km pana la gara din statiune.

Turistii care sunt familisti si doresc cazare Vatra Dornei in camere de familie sunt rugati sa specifice acest lucru in rezervarile pe care le efectueaza.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.