Pensiunea Maximiliyanis

Cazare Vatra Dornei Bucovina

Unitatea va ofera servicii hoteliere unde cei mai pretentiosi dintre turisti pot beneficia de camerele atent amenajate si facilitatiile de care dispun oaspetii nostri. Dispunem de 9 camere duble destinate unui numar de 20 adulti si 9 copii. Ca turistii ce ne trec pragul sa fie multumiti si sa aiba parte de un concediu cat mai placut si relaxant, am dotat toate camerele pensiunii cu tv cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata.De asemenea, este disponibila si conexiunea prin wifi cu internet, in toata locatia noastra.
Toate camerele au fost atent amenajate, avand un confort sporit pe timpul sejurului dvs, cu mobilier nou, lenjerii de pat noi si alte facilitati ce vor fi indragite de turistii care ne aleg.
In toate camerele veti gasi aparate de pregatirea cafelei, terasa sau balcon, iar unele dintre camere au vedere spre munte.
De asemenea, familistii care vin cu toti membrii familiei la noi, au posibilitatea de a distra pe cei mici la locul special construit pentru ei.
Gratar de gradina zidit la dispozitia turistilor oricand.
Aeroportul international Suceava este situat la 84 km de locatia noastra.
Toti turistii nostri beneficiaza de parcare gratuita si pazita la pensiunea noastra.
Nu se solicitam avans turistilor care rezerva la pensiunea noastra.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.