Vila Seva

Cazare Vatra Dornei Bucovina

Proprietatea fiind disponibila turistilor in Vatra Dornei, beneficiaza de cele mai bune standarde si raport calitate/pret. Cu o capacitate de 34 de adulti si 6 copii in cele 15 camere pregatite oaspetii sai, va putem asigura una dintre cele mai bune conditii turistice, iar sejurul dvs sau concediu dvs sa fie unul dintre cele mai reusite in Bucovina.
Vila noastra este situata chiar in centrul statiunii montane de unde puteti ajunge oriunde in timp record. Partiile Parc si Veverita precum si centrele de tratament balnear sunt in apropierea vilei noastre, de altfel si telescaunul si gara orasului.
Unitatea noastra hoteliera este o constructie noua dupa ultimele standarde din industria turismului. Veti putea gasi camere amenajate la noi cu mobilier din lemn, masiv, grupuri sanitare in stil modern si amenajarea camerelor pana in cele mai mici detalii.
Personalul unitatii noastre este bucuros sa va intampine si indrume in activitatiile dvs cu recomandari si servicii de calitate si confort.
Majoritatea camerelor puse la dispozitia turistilor au balcon, de altfel dispunem si de o sala de conferite, terasa exterioara, wifi si parcare gratuite.
Mai multe informatii turistice puteti obtine la receptia vilei Seva.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.