Pensiunea Giulia

Pensiuni cazare Voineasa

Pensiunea Giulia ofera cazare turistilor care doresc o pensiune de top din Voineasa. Va asteptam intr-un cadru montan si natural, cu peisaje si obiective turistice care va vor umple in mod placut concediul dvs.

Pensiunea noastra este situată în localitatea Voineasa din judeţul Vâlcea, la 45 km de Sibiu, Pensiunea are facilităţi de grătar şi vedere la munte.

Camerele pentru cazare includ o baie privată cu duş sau cadă. Pensiunea Giulia oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate. Oaspeţii au la dispoziţie un TV cu ecran plat.

Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop pentru rezervarile de cazare in Voineasa.

La pensiune puteți juca tenis de masă.

Pensiunea Giulia se află la 27 km de Păltiniş şi la 25 km de Rânca. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 43 km de proprietate.

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.