Pensiunea Lazar

Pensiuni cazare Voineasa

Pensiunea Lazăr va ofera cazare in Voineasa la una din pensiunile de top din aceasta zona turistica. Va invitam sa descoperiti aceasta zona montana linistita, fara aglomeratia sau zgomotul bine-cunoscut marilor orase.

 Pensiunea Lazăr va pune la dispozitie 14 camere pentru turistii care vor sa isi petreaca un sejur sau un weekend impreuna cu familia sau prietenii lor. Suntem dotati cu bucatarie proprie pusa la dispozitia turistilor cazati la noi, televizoare in camere, wi fi in toata pensiunea si loc de joaca pentru copii. De asemenea, puteti vizita obiectivele turistice ale acestei zone minutate si nu in ultimul rand, sa faceti trasee montane si nu numai.

Turistilor care se cazeaza la noi, le oferim multa liniste, drumetii inedite in zonele montane invecinate si nu in ultimul rand multa relaxare intr-o zona ca Voineasa.

Va asteptam cu drag!

 

 

 


Cum rezervați corect?

 

    Fiecare profil de pensiuni, hoteluri, vile, case de vacanță si cabane are disponibil pagina de REZERVARI. Pentru a evita neînțelegerile, recomandăm turiștilor să trimită solicitarile și prin formularul disponibil chiar dacă au contactat telefonic unitatea aleasă. În acest mod veți avea dovada scrisă cu data de sosire, data de plecare, numărul de persoane și de camere, iar o copie a rezervării dvs va fi trimisă pe emailul dvs.
    Este recomandabil să platiți avans pentru serviciile alese reprezentând o garanție că atât dvs cât și proprietarul pensiunii veți respecta înțelegerea din discuția telefonică și formularul de rezervări. În cazul în care turistul nu își respectă rezervarea efectuată online, avansul lui nu se restituie. Dacă hotelierul nu onorează solicitarea turistului, va restitui avansul întreg. Turistul poate lăsa un comentariu pentru serviciile primite, pe pagina de RECENZII din profilul pensiunii doar dacă trimite solicitarea prin formularul amintit mai sus. Recomandăm turistilor să noteze pe documentul de plată numele unității, localitatea și datele sejurului.